A REVIEW OF خواص چای سبز و عناب

A Review Of خواص چای سبز و عناب

A Review Of خواص چای سبز و عناب

Blog Article

این میوه مقدار کمی کالری دارد و از فیبر بسیاری برخوردار است که همین دو ویژگی باعث می‌شوند که شما بتوانید با خوردن روزانه عناب از افزایش وزن خودتان جلوگیری کنید و آن را به طور مطلوبی کنترل نمایید.

خواص عناب برای سرماخوردگی را هم نباید نادیده گرفت. خوردن میزان مشخصی از آن – چه به صورت خام چه به صورت دمنوش و جوشیده- روزهای ناخوشی شما را کوتاه‌تر می‌کند.

برای سال‌ها از درخشندگی و زیبایی این ۳۲ مدل حلقه زنانه پلاتین لذت ببرید

بسیاری از تحقیقات تأیید کرده‌اند که با توجه به اینکه عناب می‌تواند از استرس اکسیداتیو و اختلالات التهابی جلوگیری ‌کند، در نتیجه از کبد محافظت می‌کند. همچنین دیده شده است که عصاره‌های پلی‌ساکاریدی عناب اثر قابل توجهی بر استئاتوز کبدی ناشی از فروکتوز (حالت خفیفی از بیماری کبد که در اثر مصرف زیاد از حد قند فروکتوز موجود در میوه‌ها، آب‌میوه‌ها، سبزیجات و عسل، ایجاد می‌شود و در آن قطرات چربی درون سلول‌های کبد یافت می‌شود) و دیس لیپیدمی (کبد چرب غیر الکلی) از طریق کاهش سطح گلوکز و انسولین دارند.

این ماده باعث بهبود علائم گوارشی در روده حیوان می‌شود. برای رفع یبوست می توانید شکم خود را ماساژ دهید که در مقاله ماساژ شکم برای رفع یبوست به شرح آن پرداخته‌ایم.

از آشپزی گرفته تا مصارف دارویی راه‌های زیادی برای استفاده مردم از عناب در سراسر جهان وجود دارد. در اینجا خلاصه‌ای از مهمترین مهمترین خواص عناب خشک کاربردهای آن آورده شده است:

خرمای چینی یا عناب نوعی میوه‌ی پرخاصیت است که به صورت تازه و خشک شده مصرف می‌شود. در حالی که عناب تازه به دلیل خواص سلامتی‌بخش خود بسیار محبوب است، میوه خشک درخت عناب نیز می‌تواند به همان اندازه مفید باشد با این تفاوت که خشک کردنش، زمان نگهداری آن را افزایش می‌دهد.

یکی دیگر از خواص عناب خشک تقویت عضلات ورزشکاران است. ازآنجایی‌که مردان ورزشکار، برای کاهش درصد چربی بدن و حفظ عضلات خود نیاز به تقویت ماهیچه دارند، عناب بهترین گزینه برای این کار است. استفاده از دم‌کرده عناب یا عناب خشک علاوه بر تقویت عضلات و ماهیچه‌ها و کاهش چربی بدن، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

این میوه را می‌توانید جایگزین میان‌وعده‌های پرکالری و کم خاصیت کنید و از ثابت ماندن وزن خودتان لذت ببرید.

توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگل‌های روده‌ای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.

مقدار آمینو‌اسید در عناب وحشی از عناب کشت شده متفاوت است.

عناب عمدتاً در طب چینی به دلیل خواص ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضد التهابی آن استفاده می‌شود.

همچنین میتوانید این میوه را به جای قند کنار چای کمرنگ، و یا جز تنقلات روزمره خود میل کنید.

میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک می‌شوند.

Report this page